Pjesë e familjes Ndreu, që i ka bërë rezistencë vendosjes së regjimit komunist në Veri të vendit. Ekzekutuar në moshën 22 vjeç. Edhe i ati, Gjergj Nikollë Ndreu dhe i vëllai Zef Gjergj Nikolla janë ekzekutuar nga komunistët.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.