Lindi më 1942, në Mal të Bardhë të Laçit. U internua për motive politike, bashkë me prindërit, nga Kruja në Vlorë dhe Tepelenë, prej 15 gushtit të vitit 1949 deri më 20 maj 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 367
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.