I biri i Uran Kalakullës. Kur Urani doli nga burgu, u internua familjarisht, me bashkëshorten e tij, të birin, Platorin dhe bashkëshorten e këtij të fundit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.