Humbi jetën në tortura sepse nuk pranoi të kallëzonte mikun e familjes, deputetin Haxhi Mani që fshihej në një shpellë të Rrjollit dhe ishte në besën e familjes së Pjetrushit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.