Lindi më 1910, në Shelqet, Shkodër. Më 16 dhjetor 1946, me vendim nr. 662, Gjykata Ushtarake Shkodër e dënoi si "sabotator dhe armik i popullit", me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për baras me kohën e dënimit.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 10, Fl. 681-682
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.