Lindi më 1924, në Shosh, Shkodër. Më 22 shkurt 1946, me vendim nr. 21, Gjykata ushtarake e Shkodrës e dënoi “për pjesëmarrje në organizatën Bashkimi Shqiptar për rrëzimin e pushtetit“, me 30 vjet burg me punë të rëndë, heqjen e të drejtave qytare e politike për kohën e dënimit dhe konfiskimin e pasurisë.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1906-1907
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.