Arrestuar 7 dhjetor 1975 me akuzën "agjitacion e propagand kundër pushtetit popullor". Dënohet nga gjykata e Durrësit në 20 Prill 1976 me 8 vjet burg dhe konfiskim pasurie. Dënimin e vuajti 7 muaj në burgun e Durrësit, 17 muaj në Spaç, 17 muaj në Ballsh dhe pasi shtrohet për një muaj në spitalin e burgut në Tiranë, ndërron jetë më 22 shtator 1979.
Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.