Lindi në fshatin Frashër të Përmetit, më 10 tetor të vitit 1939. Më 19 qershor 1953, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje në një shtet armik", dhe e dënoi me pesëmbëdhjetë vjet burg, konfiskimin e pasurisë, dhe humbjen e të drejtave elektorale për tre vjet kohë. U arrestua sërish më 1977, dhe më 25 korrik të po atij viti, Gjykata e Rrethit të Korçës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kudër pushtetit popullor", dhe e dënoi me dhjetë vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për pesë vjet kohë.

 

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 193
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.