Lindi më 1931, në Palasë, Himarë. Më 17 nëntor 1945, me vendim nr. 343, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "për krime kundër popullit dhe shtetit", me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtave qytetare për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 311
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.