Nga një familje e angazhuar me Ballin Kombëtar. E arrestuan në vitin 1976, me akuzën se kishin strehuar diversantë, se kishin qenë me Ballin dhe se ishin kundër pushtetit popullor. Në vitin 1946, kishin pushkatuar vëllanë e tij, oficer të diplomuar në Itali dhe në vitin 1951, të atin, Selim Metko. U dënua me 15 vjet burg dhe kreu 12, sipas vëllait të tij, Muharrem Metko.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.