Lindi më 16 shkurt të vitit 1949, në fshatin Maliq të Korçës. Më 17 mars 1981, Gjykata e Rrethit Gjyqësor të Korçës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 343
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.