Lindi më 1919, Prishtë, Skrapar. Më shtator 1945, Gjykata Ushtarake Berat e dënoi “si kriminel lufte dhe armik i popullit”, me vdekje dhe konfiskim pasurie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 8. Fl. 278-279
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.