U dënua me vdekje, me konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme personale dhe humbjen e të drejtave civile-politike. U ekzekutua më 10 tetor të vitit 1947.

Burimi: https://kujto.al/urdheri-i-mehmet-shehut-per-presidiumin-mos-u-falni-jeten-13-deputeteve/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.