Lindi në Shkodër, në vitin 1908. Me vendim nr. 174, datë 26 gusht 1948, Gjykata e Lartë Ushtarake e deklaroi fajtor për «faje penale kundër popullit dhe shtetit» dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave elektorale, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme. U arrestua më 14 gusht 1946.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2015), 180
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.