Lindi më 1925, në Tiranë. Më 7 janar 1947, me vendim nr. 8, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për "krime kundër shtetit me bashkëveprim", me 5 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale baraz me dënimin. Më 1 tetor 1955, me vendim nr. 93, Gjykata ushtarake e Tiranës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" dhe "agjitacion e propagandë kundër shtetit", me 16 burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 3 vjet. Më 9 shkurt 1980, me vendim nr. 59, Gjykata e Tiranës e dënoi për "agjitacion e propagandë", me 7 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.262
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.