U kap nga komunistët më 31 korrik 1943, u pushkatua dhe pastaj u dogj.

Burimi: Fahri Shaska, Të quajtur armiq të popullit, 2010, 168.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.