Lindi në Kavajë, më 1 maj të vitit 1930. Me vendim nr. 6, datë 16 janar 1982, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 388
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.