Lindi më 6 maj 1920, në Tiranë. Me vendim nr. 7, datë 22 shkurt 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajor si «pjesëtar të organizatës Bashkimi Shqiptar», dhe e dënoi me 2 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 323
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.