Lindi në Shkodër, më 20 mars 1920. Me vendim nr. 11, datë 24 janar 1962, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» të mbetur në tentativë dhe e dënoi me 14 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë. U arrestua më 16 shtator 1961 dhe u lirua më 14 qershor 1972.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 245.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.