Lindi më 1910, në Çamëri. U arrestua më 20 janar 1956. Me vendim nr. 154, datë 27 tetor 1956, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për «mbledhje informatash me karakter sekret për t’ia dorëzuar armiqve» dhe për «agjitacion e propagandë» dhe u dënua me 15 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë. U lirua më 25 prill 1965.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015),445
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.