Lindi më 1906, në Petush. Me vendim nr. 164, datë 10 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor në bashkëpunim" dhe e dënoi me 5 vjet burg dhe punë të detyruar

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2016), 405
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.