Lindi më 27 gusht 1966, në Peqin. Me vendim nr. 34, datë 10 gusht 1987, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit" dhe për "largimin përgjithmonë nga shërbimi ushtarak" dhe u dënua me 25 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 330
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.