Lindi më 1940, në Kavajë. U arrestua më 29 prill 1981. Me vendim nr. 113, datë 24 qershor 1981, Gjykata e Durrësit e deklaroi fajtor se "ka zhvilluar agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 3 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 277
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.