Lindi më 1880, në Tiranë. Me vendim nr. 69, datë 23 qershor 1945, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi si "kriminel lufte" dhe e dënoi me 30 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 277
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.