Lindi më 21 tetor 1918, në Selishtë të Dibrës. Me vendim nr. 154, datë 10 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi fajtor se ka "vulosur para kriminelit Fiqiri Dine e me vulë fallco" dhe e dënoi me 5 vjet burg, humbjen e të drejtave politike dhe punë të detyruar baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 201
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.