Lindi më 1916, në Lushnjë. Më 24 tetor 1958, me vendim nr. 9, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e dënoi për «agjitacion e propagandë», me 8 vjet burg dhe humbjen
e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 390
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.