Lindi më 1913, në Fushë-Çidhën, Dibër. Më 1951, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi "për strehim dhe furnizim kriminelësh", me 10 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 336
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.