Ka lindur në Lusën të Kukësit në 1905 dhe ka vdekur po në Lusën në 1989. Eshtë arrestuar me dt. 16.10.1954, së bashku me disa kushërinj të fisit e persona të tjerë nga Lusna, nën akuzën e takimeve dhe dhënies së ndihmës ndaj të arratisurve. Pas një hetuesie disa mujore, ku torturohet fizikisht, del nga biruca dhe internohet në Kampet e Lushnjës për një periudhë 5-vjeçare.

Burimi: Nga Familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.