Lindi më 1918, në Fier. Më 12 nëntor 1953, me vendim nr. 123, Gjykata Ushtarake Durrës e dënoi "për faje penale kundër popullit dhe shtetit", me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.