Lindi më 1905, në Gjirokastër. Më 28 dhjetor 1950, me vendim nr. 482, Gjykata Kolonjë e dënoi për "refuzim dorëzim drithi dhe sabotim ekonomik", me 2 vjet burg dhe punë të detyruar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 155
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.