Lindi më 1889, në Gjoricë, Dibër. Më 22 janar 1951, me vendim nr. 2, Gjykata e Lartë Ushtarake e dënoi "për bashkëpunim me diversantët dhe për pjesëmarrje në grup antipushtet", me 8 vjet burg dhe humbjen e të drejtave për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 110
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.