Lindi më 1937, në Tuz, Mal i Zi. Më 21 maj 1957, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për «tentativë arratisjeje jashtë shtetit», me 7 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, pjesës së tij dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist III (Tiranë: ISKK, 2014), 223.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.