Lindi më 1916 në Durrës. Arrestuar më 15 shkurt 1947. Më 12 mars 1947, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për "krime kundër shtetit dhe popullit", me 2 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 11, Fl. 97-98
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.