Lindi në Shijak, në vitin 1908. Më 18 nëntor 1946, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit e popullit gjatë luftës" dhe e dënoi me 3 vjet burg dhe humbjen e të drejtave civile e politike baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: F. 1, Viti 2013, D. 9, F. 59-60.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.