Lindi më 1929, në Peshtan i Vogël, Fier. Më 30 dhjetor 1948, me vendim nr. 38, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi "për strehim dhe furnizim të të arratisurve"dhe armëmbajtje pa leje, me 5 vjet burg me punë të detyruar si dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet. Me dekret nr. 962, më 25 nëntor 1949, dënimi iu zbrit në 3 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.