Lindi më 1921 në Kavajë. U arrestua për motive politike më 25 mars 1945. Me vendim nr. 85, Gjykata e Durrësit e dënoi "si kriminel lufte dhe armik i popullit", me burgim të përjetshëm, konfiskim të pasurisë, punë të detyruar dhe humbje të së drejtës qytetare.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 2367-2368
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.