Lindi më 1915, në Durrës. Më 24 dhjetor 1947, me vendim nr. 732, Gjykata Ushtarake e Durrësit e dënoi "se ka strehuar dhe furnizuar kriminelët e arratisur", me 5 vjet burg me punë të detyruar. U lirua më 1950.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 5/1, Fl. 160
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.