Lindi më 2 gusht të vitit 1893, në fshatin Tatzat të Delvinës. U arrestua më 17
shkurt të vitit 1948. Më 23 korrik të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Rrethit të Gjirokastrës e deklaroi fajtor "se ka furnizuar dhe strehuar të arratisurit dhe s’ka shkuar për të denoncuar", dhe e dënoi me një vit heqje lirie me punë të detyruar.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012,  D. 1, Fl. 456.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.