Pjesëtar i Ballit Kombëtar. U vra në Qafzez të Kolonjës, më 6 shkurt të vitit 1944, në përpjekje me forcat e Batalionit I e II të Brigadës IV Sulmuese dhe ato të Batalionit «Hakmarrja».

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 192.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.