Lindi në vitin 1925, në Durrës. U arrestua më 4 gusht 1949, dhe me vendim nr. 145, datë 14 prill 1950, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "krime kundër shtetit" dhe e dënoi me 8 vjet burg me punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 210
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.