Lindi në Çamëri, në vitin 1935. Me vendim nr. 304, datë 28 dhjetor 1979, Gjykata e Rrethit të Durrësit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit» dhe e dënoi me 11 vjet heqje liri. (Dënim i kombinuar).

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 149.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.