Lindi më 1927, në Korçë. Më 26 nëntor 1951, me vendim nr. 229, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për «pjemarrje në grup antipushtet dhe agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 5 vjet burg.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 386
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.