Lindi në fshatin Sopik të Sarandës, në vitin 1937. U arrestua në 11 nëntor 1960. Më 25 shkurt 1961, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e shpalli fajtor për ''përgatitje për arratisje në Greqi'' dhe e dënoi me 20 vjet heqje lirie, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, Viti 2013, D. 10, F. 451
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.