Lindi në Përmet, më 15 mars të vitit 1952. Me vendim nr. 121, datë 4 maj 1978, Gjykata Ushtarake të Shkodrës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër Pushtetit Popullor» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 116.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.