Lindi më 17 qershor të vitit 1959, në Kriomes të Greqisë. Më 17 nëntor 1979, Gjykata e Gjirokastrës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe humbjen e së drejtës elektorale për 3 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 251.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.