Internohet në moshën 37-vjeçare bashkë me katër fëmijët, nga Lezha në Tepelenë. U internua në vitin 1952, dy vite pas largimit të bashkëshortit të saj, Osman Mlika, nga Shqipëria, i cili u arratis me disa burra antikomunistë dhe nuk e pa më kurrë familjen.

Në Tepelenë, ndërron jetë djali i vogël i saj, në moshën 3-vjeçare. Pas një aksidenti shtrohet në spitalin neurologjik të Vlorës, ku qëndron disa vite. Internimi i familjes vazhdon në kampet e Lushnjës.

Burimi: Nga familja
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.