E bija e gjyqtarit Fetih Selenica, të dënuar me burg në vitin 1945. Pas dënimit të tij, familjes iu sekuestrua shtëpia në Korçë dhe bashkëshortja me fëmijët shkoi të jetonte te i vëllai në Tiranë për arsye mbijetese. Fetihu u lirua në vitin 1955 dhe dy vjet më pas, e gjithë familja u internua në fermën “Çlirim” të Fierit.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.