Vrarë pa gjyq nga forcat e ndjekjes më 28 gusht të vitit 1946 në atë që njihet si masakra e Gurëzit. Atë ditë u pushkatuan 10 burra në mes të fshatit, në sy të grave dhe fëmijëve.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.