Kolegji Penal i Gjykatës së Lartë, me vendimin nr.2, datë 30.4.1990 e deklaroi fajtor dhe e dënoi me 5 muaj heqje lirie. U gjykua me 9 të tjerë për lëvizjet antikomuniste në Shkodër në janar 1990 të cilët morën dënime më të rënda.

Burimi: https://kujto.al/demonstrata-e-14-janarit-1990-kunder-bustit-te-stalinit-ne-shkoder/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.