Ekzekutuar pa gjyq më 28 gusht 1946 në Gurëz. Pas vrasjes së komandantit të partizanëve, Rexhë Deliu, në Gurëz u arrestuan dhe u torturuan disa burra, 10 nga të cilët u pushkatuan.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.